E trishte! Babai më prę kte P0SHTË barkùt, thoshte për mbarësi, më bëta bëja në sy të shumë njerëzve për një copë bukë…!!!

Dy muaj më parë një çift partnerësh u vunë në prnga nga pol i cia e Tiranës pasi ak zoheshin për shfr tëzim të një 17-vjeçareje.

Kjo histori nxori në pah pr bleme të thella të një familje që ka përjetuar veç dh mbje

Sot në emisionin “Me Zemër të Hapur” u trajtua historia e 40-vjeçares, e cila është nënë e vetme dhe ka rritur pa asnjë ndihmë 2 fëmijë.

Të rrisë fëmijët e saj pa baba, asaj i është dashur të kalojë një kalvar të madh dh ne dhe paragj kimesh pasojat e të cilave i ka ndjerë edhe e bija 17 vjeç, që e çuan më pas në rrugën e p ost tuci onit.

E papranuar nga partnerët dhe nga familja e saj, 40-vjeçarja ka jetuar me rroba në duar sa në një shtëpi në një tjetër.

Moment mjaft dramatik në jetë ka qenë kur një i moshuar që i afrohej familjes si gjysh i vajzës së m tur kërkoi favore.

40-vjeçarja, e cila të ardhur të vetme ka vetëm pagën si pastruese, është endur rrugëve të kryeqytetit në përpjekje të vazhdueshme për të shpëtuar të bijën e cila dh nohej nga tutorët dhe shpesh k rcën ohej edhe me jetë.

Këto dhe të tjera detaje tr ditëse gruaja i tregoi sot.

“Këto janë pasoja të një familje të dobët ekonomikisht dhe psikologjikisht. Unë kam një motër dhe një vëlla. Kaloja shumë keq me motrën, kurse vëllai ishte në emigrim. Babai nuk më ka trajtuar mirë.

Merrte vetëm fjalë të këqja dhe ia çonte motrës. Ai ka ab zuar me motrën time. Nga ana tjetër babai më pre kte në vende int me. Unë nuk e kuptoja. Ia rrëfeva mamit por ajo nuk më ka besuar.

Kam qenë vetëm 11 vjeç. Babi më thoshte se po ta bëj për mbarësi. Me pas unë jam larguar nga shtëpia. Më pas më kontaktoi një çift që nuk bënte fëmijë. Ata kishin paguar xhaxhain tim. U detyrova të kryej ma rr dhën ie në sy të shumë njerëzve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *