E ka burrin në emigrim, nusja re i bën të pabërën vjehrrit, detyrohet ta…(VIDEO)

Një burrë nga qyteti i Librazhdit ka de noncuar në polici nusen e djalit. Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” në Elbasan nusja kishte m as htru ar vjehrrin që prej 2015-ës dhe i ka marrë shuma të mëdha parash.

Ajo justifikohej se i duheshin për të bërë blerje të ndryshme, por kjo gjë ka vijuar për më shumë se tre vite.

Gazetarja tha se nusja komunikonte për çdo gjë me vjehrrin pasi burri i saj ishte në emigrim, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Një burrë nga qyteti i Librazhdit ka denoncuar në polici nusen e djalit. Sipas gazetares së

“Aldo Morning Show” në Elbasan nusja kishte m shtruar vjehrrin që prej 2015-ës dhe i ka marrë shuma të mëdha parash.

Ajo justifikohej se i duheshin për të bërë blerje të ndryshme, por kjo gjë ka vijuar për më shumë se tre vite. Gazetarja tha se nusja komunikonte për çdo gjë me vjehrrin pasi burri i saj ishte në emigrim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *