33 vjecari në Tiranë behet xheloz merr burrë me dhu në nga puna dhe e rre h në lokal por pendohet ne shpirt nga ajo qe i ndodh

Një 33-vjeçar ka rënë në pr ngat e policisë, pasi ka marre me f rcë bashkëshorten e tij nga vendi i saj I punës, për ta çuar më pas pa dëshirën e saj në një lokal, ku e ka dh nuar.

Uniformat blu njoftojnë se gruaja ishte e pajisur me urdhër mbr jtjeje.

Amarildo Shabani e ka dërguar gruan në një lokal dhe më pas ka ushtruar dh në fizike dhe

psikologjike, në kundërshtim me vendimin e Gjykatës, e cila e kishte pajisur atë me urdhër mbr jtjeje.

Raportohet se bashkëshortja e Amarildo Shabanit punonte në një farmaci, ndërsa mëoshet se 33-vjeçari e ka marrë me f rcë për t’I kërkuar që të rikthehshin bashkë dhe ta falte.

Por sipas dëshmisë së gruas, ai e dh nonte dhe për shkak të xh lozisë nuk e lejonte të shkonte në punë. Kjo ka qenë arsyeja se pse ai e dh nonte, pasi donte që ta mbante në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *