Nuk eshte tradhtia! Organizata zbulon arsyen e trishte qe po i ndan ciftet shqiptare

Tradhtia financiara mes çifteve dhe sa i përhapur është ky fenomen në vendin tonë. Suela Koçibellinj, drejtuese e organizatës” Vizion OJF”,

Deada Hyka gazetare si dhe nëpërmjet skype sociologu Gëzim Tushi kanë folur sot në emisionin “ABC- e mëngjesit”.

Sipas Deada Hykës, tradhetia financiare është fshehja financiare e të ardhurave financiare dhe si fenomen mund të gjendet kudo si në fshehjen e faturave,

një depozitë e fshehtë financiare, një kartë krediti, apo dhe një pronë të cilin njëri nga partnerët mund ta kenë të fshehtë.

Gjithashtu gazetarja Hyka shpjegoi se shkrimi në artikull, nga dhe ku mori shkas tema e ditës së sotme, bazohej në një rast real të ndodhur në Shqipëri, ku partneri kishte nisur dyshimet ndaj partneres së saj.

Raste të tilla, por jo vetëm, gjithashtu edhe borxhet e fshehta po cojnë çiftet edhe drejt divorceve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *