“Tha se zbatoi porosinë e një vëllau mysliman”, Berisha zbërthen si u përgatit sulmi ndaj tij: Porositësi i pafe është Edi Rama. Bashkëpunëtor i…

Sali Berisha: Agr sori është me origjinë nga Tepelena, jeton prej 20 vitesh në Tiranë. I ka shërbyer policisë kr minale në rrjetet kr minale dhe në besimtarët e xhamisë.

Ai u paraqit se zbatoi porosinë e një vllau mysliman. Është i regjistruar kur pohon se unë zbatova porosinë e një vëllau mysliman.

Porosia e vëllaut është e një vëllau pa fe, është i Edi Ramës dhe ministrit të tij të familjes Bledi Cuçi. Absolutisht nuk mendoj të jetë kusht tjetër përveç Ardi Veliut, por Ardi Veliu në kupolën e policisë është kr mineli që mund të stisë dhe organizojë çdo gjë.

Nuk kam prova për Ardi Veliun. Është bashkëpunëtor i policisë kr minale, i përdorur për rrjetet e tr fikut të dr gës dhe midis besimtarëve myslimanë.

Siç e shihni ky ka fituar, mund të jetë mjekuar nuk e përjashtoj, por e vërteta është që kjo shkresë është parafabrikat për të m shtruar liderët europianë që janë sot këtu.

Shkresa nuk ka asnjë datë që nuk ndodh ndonjëherë se kur është lëshuar. Ka për klinikën mjekësore ‘Venis’ dhe për çudinë tuaj as vula nuk ka datë. Është me vula të shuma, por pa data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *