Ja kush eshte njeriu mis terioz që go diti me gru sht në mes të turmës Berishën (video)

Këto janë pamjet kur qytetari g det me gr sht kreun e PD-së Sali Berisha. Siç shihet në pamjet në momentin që Berisha së bashku me pr testuesit po marshonin drejt pr testës një qytetar identiteti i të cilit nuk dihet ka ndërhyrë mes turmës dhe e ka goditur me grusht në fytyrë.

Menjëherë kanë ndërhyrë truprojat të cilët e kanë g ditur me gr shte dhe shq lma personin që g diti liderin historik të PD-s.

Ka nisur me përpl sje protesta e opozitës në Bulevardin Dëshmorët e Kombit. Përpl sja fizike ndodhi teksa Meta dhe Berisha po shkonin drejt bulevardit që t’i bashkoheshin turmës.

Mësohet se një person ka goditur me grusht Berishën duke i shkaktuar d mtime. Berisha është gj kosur pas g ditjes.

Mësohet se Berisha është g ditur me gr sht nga një person i veshur me te kuqe, i cili është

afruar si protestues dhe duke përfituar nga rasti nga g ditur Berishën me grusht. Pas g ditjes, Berisha është përgj kur, ndërsa kanë ndërhyrë menjëherë badigardët e tij duke larguar s lmuesin.

Ky i fundit është rr hur prej badigardëve duke u larguar menjëherë nga vendi i ngjarjes.

Siç duket edhe nga pamjet, Berisha ka pësuar d mtime të shumta në fytyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *