Qe lloi Sali Berishën, reagon e ëma e Gert Shehut, ja se për çfarë i lutet ish-kryeministrit

Ermira Kaçaçi, nëna e 31-vjeçarit që g o diti sot me g rusht kreun e PD-së Sali Berisha është shprehur në një intervistë për Euronews Albania se djali i saj vu an nga pro bl eme të shëndetit me ndor.

Ajo iu bëri th irrje politikanëve që të mos e sh frytëz ojnë këtë ngjarje si politike.

E ëma nënvizoi se djali i saj nuk është simp atizant i asnjë partie politike dhe i kërkoi ndj esë Sali Berishës për akt in që kreu sot djali saj.

“Fatke qësia e djalit tij nuk dua të që të shfryt ëzohet nga pol icia. Punonte si motorist, shpërndante pica. Nuk ka as shokë, as shoqe që merret me këto. Absolutisht nuk është përdorur. Pro blemet e tij ai i ka pasur të ndr yshme. Absolutisht nuk kishte ndonjë simpati politike. As për të votuar nuk shkon. Unë nuk e di pse ka shkuar sot në pr otestë. I kërkoj ndjesë atij që i gju ajti, z. Berisha. Nuk dua që një parti politike të merret me hal let e tij. Më vjen shumë k eq që merren me fatk eqësitë”, u shpreh e ëma.

NGJARJA:

Gerti Shehu, 31-vjeç su l moi mesditën e së martës kreun e PD-së Sali Berisha, teksa ky i fundit ishte duke ma rshuar drejt bulevardit “D ëshmorët e Kombit” për të marrë pjesë në pr otestë.

31-vjeçari go diti me gru sht në fytyrë Berishën duke e gj a kosur. Ai u nda lua menjëherë nga truprojat e Berishës dhe ndërkohë u dh unua nga mbësht etës dhe simpatizantë të PD-së.

31-vjeçari u shoqërua nga policia dhe aktualisht po merr mje kim në spitalin e Tr aumës, pasi ka dëm time në fytyrë dhe fr aktura në hundë.

Oficerët kanë ten tuar dy herë për të marrë në pyetje të riun, por për sh kak të gjendjes së tij shëndetësore, ai nuk ka dhënë deri tani asnjë dë shmi.

Dysh ohet se 31-vjeçari vu an nga prob leme të sh ëndetit me ndor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *