Hiqini sa jeni ne kohe! Ne pikiate dollari, euro…/ Këmbimi valutor, me sa shiten dhe blihen monedhat e tjera?

Dollari amerikan këtë të diel, 4 dhjetor blihet me 110 lekë dhe shitet me 112 lekë sipas

kursit të këmbimit, duke shënuar ulje gjatë ditëve të fundit.

Sakaq monedha evropiane Euro qëndron në të njëjtat nivele prej disa ditësh, ku blihet me 116.1 lekë dhe shitet me 116.9 lekë.

Rritje të lehtë ka pësuar dhe paundi britanik, i cili sot blihet me 134.6 lekë dhe shitet me 136 lekë.

Rënie ka pësuar edhe franga zvicerane e cila blihet këtë të diel me 116.9 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Hiqini sa jeni ne kohe! Ne pikiate dollari, euro…/ Këmbimi valutor, me sa shiten dhe blihen monedhat e tjera?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *