U mundova ta shpetoja por…ja arsyeja e trishte e vde kjes! Ermal Mamaqi tregon historine e Dr Florit

Aktori Ermal Mamaqi ka kujtuar Dr Florin dhe ka rrëfyer se si e ka ndihmuar që të largohej nga dr ga.

Ermali tregoi se gjatë periudhës kur jetonin bashkë, ai shkonte në Kishë dhe kërkoi ndihmën e një pastori i cili e ndihmoi Mamaqin për ta nxjerrë Florin nga ajo situatë.

Ndonëse atëhere u largua, më vonë një fatk qësi e shtyu Dr Florin që të kthehej sërish në gjendjen e mëparshme ku fatk qësisht më pas ndërroi jetë nga ov rdoza.

“Ai ka patur një histori shumë interesante të jetës, ka qenë i v rur nga dr ga, në kohë kur u lidhëm në muzikë filluam edhe të jetonim bashkë, atë kohë shkoja në kishë e ndihmua me një pastor të shkëputej nga dr ga dhe ai e bëri këtë, u shkëput për rreth një vit e gjysmë nuk kons mojë asgjë dhe ishte i pastër.

Nga ky ndryshim ai mori një vendim që të bënim turne nëpër shkollat e mesme dhe 8 vjeçaret e Tiranës që të bënim takime në sallat e sportit duke kënduar dhe pastaj duke ndarë dëshminë tij

se si jeta e tij ndryshoi dhe se si do të shk tërrohej nëse do të vazhdonte dr gën dhe folëm edhe me Kryetarin e Bashkisë për këtë, por Florit i ndodhi një fatk qësi që nuk dua ta përmend tani dhe në atë moment nuk e përballonte dot dhe ra përsëri në gjendjen e mëparshme dhe shkoj në ov rdozë dhe ndërroi jetë.

Vd kja e tij ishte një mesazh që ai ia dha gjithë njerëzve që kanë probleme me dr gën dhe po mendojnë të marrin atë rrugë, ai dha mesazhin më të madh që kjo është rruga e gabuar”, ka rrëfyer Ermali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *