“Bëmë mama të të ngjaj”; Vajza e Inis Gjonit qenka rritur dhe nuk do e besoni sa ngjajnë bashkë

“MATCHY MATCHY ME MAMIN”, kjo eshte nje mënyre veshjeje që ka zgjedhur gjithmonë Inis Gjoni me vajzën e saj Coco-Antonel.

Kujtojme se edhe kur vajza e saj ka qënë e vogël, fotografitë me veshje të ngjashme dhe në poza

të njëjta me të ëmën, kanë qënë gjithnjë të pranishme në rrjetet sociale të Inisit baske me të bijën.

Por tashme ato janë shfaqur në disa fotografi në plazh, të veshura me rrobabanjo me vija dhe në të njëjtin pozicion te dyja.

Ngjashmëria mes të dyjave dhe bukuria që i karakterizon eshte teper e dukshme.

“Bëmë mama të të ngjaj”; Vajza e Inis Gjonit qenka rritur dhe nuk do e besoni sa ngjajnë bashkë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *