“Isha 5-vjeç, babai më rr ahu dhe që prej asaj dite…”. Nazarko tregon arsyen e trishte : S’jam martuar sepse

Në emisionin “Dola te Ola”, ka qenë i ftuar Shpëtim Nazarko i cili ka rrëfyer si asnjëherë tjetër detaje të pathëna nga jeta e tij private.

Nazarko ka qenë pjesë e një familjeje të per sekutuar dhe në emision ka rrëfyer se ka lindur në in ternim në Lushnjë dhe tha se babai ka qenë mësuesi i tij i parë që në moshën 5-vjeçare.

Ai kujtoi se një herë kur i ati e dërgoi në bibliotekë, pasi nuk kishin mundësi që t’i siguronin vetë librat,

Nazarko e kishte gënjyer dhe nuk kishte shkuar. Teksa buzëqesh ai tha se babai e kishte rr hur dhe pas asaj ai nuk iu nda më bibliotekës.

Nazarko jeton ende me prindërit e tij, të cilët janë të dy rreth moshës 87-vjeçare. Ai shpreh se edhe nëna ka patur padiskutim një rol shumë të rëndësishëm tek ai.

Ndërkohë për faktin që nuk është martuar, Nazarko tha se shkak kanë qenë rrethanat e jetës me të cilat ai është përballur, pasi që në moshën 15 vjeç i është dashur të marrë rolin e kapitenit në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *