Vr au gruan shtatzënë! Babai zbulon cfare i tha i biri, dhe pse e vr au veten

Babai i Sokol Halilit për T7 ka rrëfyer për momentin kur djali i tij kishte shkuar në shtëpi derisa Policia e Kosovës po e kërkonte për vr sjen e Hamide Magashit.

Ai ka treguar se si ishte përpjekur që ta bindte që të dor zohet në polici dhe që më pas të merrej ligji me të, megjithatë thotë se s’ka pranuar diçka të tillë.

“Erdh Sokoli sot dhe u përshëndetem. Folëm me to. Edhe tu folë kem të merzitun. Kishe po dor zohet në polici e tani me iu përgjigj ligjit edhe cka ta rrokë ligji, qashtu me u bo. Edhe i thash Sokol po e thirri policinë e me u dor zu. Tha ja bab mos e thirr kërkon, se s’du me nejt gat edhe du me shkru një letër se su kanë faji jem”, ka thënë babai i Sokol Halilit.

Ai tutje ka treguar për T7 se si Sokol Halili i kishte thënë se dëshiron që të shkojë në Stacion të Policisë në Shtime dhe të bëjë v tëvr sje aty.

“Më tha pe shkruj një letër, unë dor zohem në Polici të Shtimes vetë. Ja bab tha stë marr ty. Thash pa mu smunesh me shku. Tha bab unë i gjallë nuk d rëzohem, du me hy në oborr të stacionit të Policisë e në kerr me bo vetëvr sje”, ka rrëfyer tutje për T7.

Sipas babait, Sokol Halili kishte thënë se i kishte thënë Hamide Magashit se ose do të jetonin të tre bashkë ose do të vd snin të tre.

“Ai tha nuk dor zohem. Ia kam dhanë besën asaj shoqes, gj llë e dekën kemi me jetu ose me d kë tret bashkë.

Nuk u bind”, ka treguar babai i Sokol Halilit për T7.

Ndërkohë Policia e Kosovës kishte arritur që ta lokalizonte në shtëpinë e tij rreth orës 13:45. Pas dështimit të përpjekjes për ta bindur që të dorëzohet, Sokol Halili ka kryer vetëvrasje në shtëpinë e tij./GazetaExpress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *