Lajm i zi! Ndahet nga jeta 47 vjec gazetari shqiptar i madh, kishte kandiduar dhe per President

Ka vd kur në moshën 47-vjeçare ish gazetari dhe ish – kandidati i pavarur për president të Republikës së Kosovës Seremb Gjergji.

Lajmin e tr shtë për ndarjen e tij nga jeta e kanë bërë me dije vetë familjarët dhe miqtë e Gjergjit në rrjetet sociale.

“Të pushoftë shpirti në paqe babi im. Gjithmonë do të jesh babai më i mirë në këtë botë”, shkruan e bija e Gjergjit, krah një foto të gazetarit në ambientet e spitalit.

Seremb Gjergji kishte punuar për një periudhë gazetar dhe më pas ishte edhe zëdhënës në PTK.

Gjergji në vitin 2011 ishte kandidat për pozitën e Presidentit të Kosovës. Po ashtu, në

zgjedhjet lokale të 2017 Partia Socialdemokrate të Kosovës e kandidoi Seremb Gjergjin për kryetar të komunës së Klinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *