Ismet Drishti përplaset me moderatoren: Gratë i kanë lekët, por Megi Latifi i kthehet keq: Edhe ty gruaja te ka…(video)

Në emisionin “Aldo Morning Show ” I ftuar ishte drejtuesi i Zjarr Tv , Ismet Drishti. I pyetur për temën e dites se kujt i mungojnë me shumë të drejta në Shqipëri ai ndau opinionin e tij ndërsa duket qartë që ka një përpl sje mendimesh mes atij dhe moderatores në studio .

Ismet Drishti: Pasurine të gjithë politikanët e kanë nga gruaja
Megi Latifi : Pra , edhe ti e ke nga gruaja ?

Ismet Drishti : Une jo nga vetja , jam drejtor !
Megi Latifi: Atehere pse thoni që keni më pak të drejta ?! Ja ku jeni në post drejtues.

Ismet Drishti : Kush i pengon femrat? Ato madje janë të privilegjuara
Megi Latifi : Jo, janë të paragjykuara

Ismet Drishti: Ato mund të bëjnë çfarë të duan.
Megi Latifi: Epo ne po flasim për femra me norma këtu .

Kjo ishte biseda e tensionuar sot në programin e mëngjesit në Tv Klan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *