Iu ula ne gju nje Gruas! Del letra e Sokolit para se te vr iste veten: Desha me i shku ne va rrim, ja e verteta tro nditese

Janë bërë publike letrat e Sokol Halilit, vrasësit të Hamide Magushit. Ai ia la babait të tij.

Televizioni T7 ka arritur që të sigurojë letrën që Sokol Halili ua kishte dorëzuar familjarëve të tij në momentin kur ishte kthyer në shtëpi, derisa Policia po e kërkonte për vr sjen e Hamide Magashit.

Në fillim të letrës që ka siguruar gazetari, Unitet Berisha, Sokol Halili ka treguar se e ka vr rë me vetëdije Hamide Magashin.

Ai më tej ka shkruar se dëshiron të tregojë se çfarë ka qenë raporti i tij me Hamide Magashin dhe ka përmendur një plan që thotë se e kishte bërë ajo bashkë me motrat e veta.

Gjithmonë sipas letrës që ka shkruar Sokol Halili, Hamide Magashi i ka kërkuar atij që të bënin një marrëveshje, që ajo të shkojë dha ta rrisë fëmijën e vetë tek shtëpia e babait të saj.

Siç shkruan në letër, ajo i kishte ofruar 25 mijë euro për këtë gjë…

Dy ditë pasi vr u ish-bashkëshorten e tij 9 muajshe shtatzënë në Kosovë, Sokol Halili vr u veten përpara banesës së tij.

Sipas mediave kosovare, policia ishte duke neg ciuar me babain e tij për dor zimin e të birit.

Babai doli jashtë shtëpisë për të folur me zyrtarët e policisë duke iu thënë se i biri do të dor zohej.

Në atë moment, Sokol Halili vr u veten me a më zj rri.

Sokol Halili vr u ish-gruan e tij, Hamide Magashin në oborrin e QKUK-së, në afërsi të Gjinekologjisë.

Pamje nga momenti kur policia i bëri thirrje për dorëzim, të d shuarit për vr sjen e gruas shtatzënë

Është vetëv arë Sokol Halili, i dyshuari për vr sjen e gruas së tij shtatzënë në oborrin e QKUK-së. Lajmi u konfirmua nga Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla.

“Pas një pune intenzive të të gjitha njësiteve të Policisë së Kosovës është arritur që të

lokalizohet vendndodhja e vr sësit Sokol Halili. Përkundër tentativës së zyrtarëve policor që të negociojnë dor zimin, dorasi vr t veten.

Policia e Kosovës si dhe Inspektoriati Policor i Kosovës do të vazhdojnë hetimet për zbulimin e të gjitha rrethanave të vr sjes së gruas shtatëzënë dhe ve tëvr sjes së dorasit.”, tha Xhelal Sveçla në “Facebook”.

Para kësaj Policia e Kosovës ka rrethuar shtëpinë e të d shuarit për vr sjen e ish-bashkëshortes shtatzënë në oborrin e QKUK-së./RTV21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *