Vr au gruan shtatzënë, dalin detaje tron ditëse.Babai po i lutej per do rëzimin e Sokol Halilit, sa doli nga shtëpia

Dy ditë pasi vr u ish-bashkëshorten e tij 9 muajshe shtatzënë në Kosovë, Sokol Halili vr u veten përpara banesës së tij.

Sipas mediave kosovare, policia ishte duke neg ciuar me babain e tij për dor zimin e të birit.

Babai doli jashtë shtëpisë për të folur me zyrtarët e policisë duke iu thënë se i biri do të dor zohej.

Në atë moment, Sokol Halili vr u veten me a më zj rri.

Sokol Halili vr u ish-gruan e tij, Hamide Magashin në oborrin e QKUK-së, në afërsi të Gjinekologjisë.

Pamje nga momenti kur policia i bëri thirrje për dorëzim, të d shuarit për vr sjen e gruas shtatzënë

Është vetëv arë Sokol Halili, i dyshuari për vr sjen e gruas së tij shtatzënë në oborrin e QKUK-së. Lajmi u konfirmua nga Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla.

“Pas një pune intenzive të të gjitha njësiteve të Policisë së Kosovës është arritur që të

lokalizohet vendndodhja e vr sësit Sokol Halili. Përkundër tentativës së zyrtarëve policor që të negociojnë dor zimin, dorasi vr t veten.

Policia e Kosovës si dhe Inspektoriati Policor i Kosovës do të vazhdojnë hetimet për zbulimin e të gjitha rrethanave të vr sjes së gruas shtatëzënë dhe ve tëvr sjes së dorasit.”, tha Xhelal Sveçla në “Facebook”.

Para kësaj Policia e Kosovës ka rrethuar shtëpinë e të d shuarit për vr sjen e ish-bashkëshortes shtatzënë në oborrin e QKUK-së./RTV21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *