Si kujton fisi në Shqipëri se i bëjnë milionat emigrantët?Aktori Vis Pupa do iu kenaqe (Video)

Pas disa vitesh pauzë Elvis Pupa aktori i njohur i humorit i është kthyer profesionit të tij.

Pas largimit në Amerikë dhe ne Australi karriera e tij artistike pati një ndërprerje por prej ditësh ka vendosur të kthehet me video gazmore në rrjete sociale.

Një nga videot më të fundit është me titull “Si mendon fisi e shoqëria në Shqipëri se i bëjnë lekët emigrantët?”

Në video Elvis Pupa ka varur lekët në pemë dhe ujit pemën që të rritet.

Shikojeni videon e do shkriheni së qeshuri!

Si kujton fisi në Shqipëri se i bëjnë milionat emigrantët?Aktori Vis Pupa do iu kenaqe (Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *