E fundit! Skane te ndalur! Termet 5 balle tro ndit Greqi, ja epiqendra

Një tjetër termet mjaft i fortë ka goditur Greqinë para pak minutave. Sipas Qendrës Europiane për Monitorimin e Termeteve, lëkundja ka qenë 5.1 sipas shkallës Rihter.

Lëkundja është ndjerë në një distancë rreth 55 km në verilindje të Athinës dhe 10 km në veri-

veripërendim të Nea Stiras. Thellësia fokale ka qenë 10 km., edhe në orët e para të ditës së sotme,

Greqia është shkundur nga një tjetër termet i fortë. Deri tani nuk ka informacione për dëme materiale apo njerëzore.

MINUTA E FUNDIT Një tjetër termet shumë i fortë trondit Greqinë, sa ishte magnituda dhe epiqendra e lëkundjes

E fundit! Skane te ndalur! Termet 5 balle tro ndit Greqi, ja epiqendra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *