Cmenduri!”/ Karamuço jep ALA RMIN: Mesazhet e 506 mijë shqiptarëve në WhatsApp janë nxjerrë në SHI TJE, ja ku blihen

Eksperti i kr minalistikës Ervin Karamuço ka den ncuar një tjetër shkelje të privatësisë së shqiptarëve ditën e sotme.

Sipas Karamuços në një postim në rrjetet sociale, 506 mijë shqiptarëve që përdorin aplikacionin WhatsApp, po ju shiten komunikimet që kanë kryer gjatë vitit të kaluar.

Ai shton se këto të dhëna dhe komunikime janë nxjerrë në shitje në darkweb, ndërsa e cilëson një dëm kat strofik të privatësisë.

“506 mijë shqiptarëve përdorues të aplikacionit whatsup, po ju shiten në darkweb të gjitha

komunikimet që kanë kryer gjatë vitit të kaluar. Një tjetër d m kat strofik i privasisë…”, shkruan ai.


Cmenduri!”/ Karamuço jep ALA RMIN: Mesazhet e 506 mijë shqiptarëve në WhatsApp janë nxjerrë në SHI TJE, ja ku blihen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *