Besniku be fason Eni Cobanin: Gruaja e parë më nxi u jetën nga ana morale e fizike, e dyta më ka marrë në qa fë, por gruaja ja mbledh keq: Te solla nga Gjermania qe te

Në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në gjyq”, ka qenë Besniku me partneren e tij Dorina.

Ai vjen fshati Fitore e Vlorës dhe tregon se dikur ka qenë i martuar, por është ndarë sepse gruaja e parë sipas tij ia ka nx rrë jetën si nga ana m rale dhe fizike.

Tani është në një marr dhënie me Dorinën, por sërish i janë shfaqur problemet.

Besniku: Kam një problem tepër të r ndë. Kam qenë i martuar më përpara, jam ndarë me ish-bashkëshorten se ma nx iu jetën. Kam dy djem të rritur, në moshë madhore.

Eni Çobani: Si ta nx iu jetën, në çfarë forme?

Besniku: Në shumë forma. Si nga ana m rale, si nga ana fizike. Këto do i flasim më vonë, por problemin më të r ndë e kam sepse me gruan e parë, normal e ndava, iku ai muhabet, u mbyll. Mirëpo më ka gjetur h all i madh me gruan e dytë tani sepse nuk pranon të martohet.

Dorina: O zotëri për çfarë më ke sjellë t’i mua këtu.

Besniku: Zonjë unë të kam sjellë sepse bashkë kemi një fëmijë dhe më ke marrë në q fë. Më ke sjellë nga Gjermania, të thashë si njeri, unë kam qenë në azil, të bëj 5 Lekë, të bëj ca para e të kthehem.

Dorina: Unë Lekë s’kam fare, ku i ke Lekët ti që ke sjellë?

Besniku: Të kam nisur muaj për muaj, fëmijën me çfarë e ke mbajtur ti zotërote?

Dorina: Po mirë se do hajë fëmija zotëri, e ke 6 muajshe akoma.

Eni Çobani: Sa kohë ke me Dorinën?

Besniku: Mbi një vit, kemi një fëmijë 6 muajsh.

Eni Çobani: Ta kërkoi Dorina fëmijën?

Besniku: Po normale.

Dorina: Jo zonja Eni nuk e kam kërkuar fare vetë. Unë dua familje dhe qetësi zonja Eni. Nuk dua familje me pr bleme.

Besniku: Ti më ke shk tërruar jetën, më prure nga andej dhe ato 5 Lekë që kisha zonja Eni, më kanë ndodhur shumë pr bleme, të mbaroj me këtë problem se mua më intereson familja./ TV KLAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *