Besniku le pa mend zonja Enin: ‘Djemtë e mi të dro guar, pinin ha shash e më thoshin ‘erdhe o i mbaruari i m*tit’!

Besniku ka sh kuar me deklaratën e tij për fëmijët në seancën e ndërmjetësimit te “Shihemi në Gjyq” në E Diela Shqiptare. Ai është shprehur se me gruan e tij ka pasur pr bleme të shumta prandaj dhe i dha f nd martesës.

Sipas tij ajo nuk i ka edukuar dy djemtë e tyre ashtu siç duhej dhe merrej me shumë p sllëqe. Djemtë sipas Besnikut janë të dr guar, pinë h shash dhe kishin një sjellje jo shumë të hijshme ndaj të atit.

Dorina: Unë i kam thënë, a ke pr bleme me atë tjetrën? Jo më tha nuk kam.

Eni Çobani: Ia ke shpjeguar? Ti ke akoma pr bleme me gruan e parë.

Besniku: Unë kam pasur pr bleme, nuk kam më.

Eni Çobani: Kur i ke pasur o Besnik?

Besniku: I kam pasur në 2019, atëherë dhe e ndava. Problemi qëndron se ajo merrej me shumë p sllëqe, fëmijët dy djemtë, janë dr gaxhinj. Sh nin bënin, rrinte njëri në një dritare, njëri në tjetrën, më fal publiku,

si puna e çitave, pinin h shash dhe unë kur vija nga puna me të drejtë të Zotit, në orën 7 të darkës “erdhe ti o i mbaruar i m*tit”, të më falni publiku. Ta marrtë dreqi me gjithë fëmijë, as punonin, lanë dhe punën, vetëm një person, vetëm unë. Moj grua hiqja mënjanë, moj grua qysh t’ua bëjmë. /tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *