Xhevdet Ferri do bënte sot 62 vjeç, dedikimi perlotes i së bijës: Sot do ishim duke bere sh err sepse te kam

I ndarë nga jeta gati 3 vite më parë, sot aktori i famshëm shqiptar Xhevdet Ferri do të festonte datëlindjen e tij të 62-të.

Ditën e rëndësishme të artistit, që mbetet ende e tillë për familjen dhe fansat e tij, na e ka kujtuar e bija e Ferrit,

e cila shpesh herë në rrjetet e saj sociale ndan foto dhe momente që ka kaluar me të, duke treguar edhe marrëdhënien e vecantë që kanë pasur.

Bora ka bërë një dedikim emocionues për babain sot, duke zbuluar edhe një “traditë” që ato kishin për cdo datëlindje,

një de bat që e bënin cdo herë, nga i cili kuptojmë se aktori nuk i kishte edhe aq dëshirë ta festonte.

E bija thotë se e donte këtë moment të tyrin bashkë pas simbolizonte edhe një vit tjetër të kaluar

bashkë dhe sot më shumë se kurrë do donte që ai ti kishte thënë sërish: “I fryn burri 62 vjec qirinjëve?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *