U martua dhe ngeli shtatzene 15 vjece! Griseldes i ndodh e ke qja (Video)

Jetesa e Griseldës në Kosovë gjatë viteve të adoleshencës u kryqëzua nga fjalët e ashpra të njerëzve që e gj konin për martesën dhe shtatzëninë e saj që 15 vjeçe.

Ajo i kujton sot ato si një formë b llizimi, sidomos për një adoleshente. Fjalët ekzakte ajo i citon në “E diela shqiptare” në Tv Klan, në rubrikën “Ka Një Mesazh Për Ty”.

Griselda: Në fakt si në Kosovë kur kemi qenë, ka pasur si për mua sepse thoshin “fëmija lindi

fëmijën, ia paska dashur qejfi të marrë një burrë kaq e re”. Ishin gjykime sh më të rënda për një fëmijë.

Ardit Gjebrea: Thoshin për ty që “kjo fëmija ka dashur të lindë fëmijë”?

Griselda: “Ka dashur burrë kaq e re” domethënë./tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *