Jete plot halle: Gent Zenelaj tregon tra gjedinë qe ka ndodhur në familjen e tij dhe i përl ot të gjithë

Aktori Gentian Zenelaj i ftuar para disa kohesh në emisionin ‘E ardhmja është vajzë’ i ka emocionuar të gjithë me dedikimin që ka bërë për nënën e tij.

Ai rrëfeu se kishte lindur pas një tr gjedie, ku prindërit e tij kishin h mbur një fëmijë më parë.

Këto dhe shumë sprova në jetë sipas Zenelajt e kanë bërë nënën e tij një femër shumë të fortë. Ai i premtoi se do qëndrojë pranë saj tashmë që vitet po kalojnë.

“Jam djali i madh. Ata kanë h mbur një fëmijë përpara meje dhe unë isha djali që erdhi pas një h mbjeje shumë të madhe. Mamaja ime ishte shumë e re dhe h mbja e një fëmije në një moshë të tillë ishte shumë e dh mbshme.

Ardhja ime ka qenë një gëzim i madh, ka qenë një forcë shumë e madhe sepse mamaja ime ishte 17 vjeç. Dhe ma ka thënë një herë që ngrihesha natën dhe shikoja, të numëroja frymëmarrjet dhe unë për dreq kam qenë fëmijë shumë i lëvizur. Pra duhet të kishte lindur Erjoni përpara meje se ka qenë shumë i qetë. Këtu e lije, pas 4 orësh aty e gjeje.

Të kam lodhur, e di që të kam lodhur, por ti e di se sa shumë të dua sot dhe sa do të dua gjithmonë. Je një nga motivimet e mia në jetë.

je një femër shumë e fortë, femër që jeta të ka përplasur me vështirësi shumë të mëdha, por tani që pak nga pak vitet e tua po ndjehen, do jem unë aty kështu që gjithmonë do të të dua shumë, të kam zemër”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *