Situate e rende tek Kenga Magjike! Sheila e Big Brother del sic e ka bere ma maja (Foto)

Këto ditë po mbahen netët finale të festivalit të muzikës “Kënga Magjike”.

Përveç cilësisë së muzikës, ajo që bie në sy, është veshja, ose më saktë zhv shja, e shumë këngëtareve.

Kete vit pjesmarrja e kengetareve Big ka qene shume e ulet, e shoqeruar dhe nga ska ndali qe fituesi ishte i paracaktuar.

Por ajo qe tashme duket qarte, eshte qe suksesi i ketij spektakli eshte ulur shume.

Mjafton këtu të shihni fotot e mëposhtme të këngëtares Sheila Haxhiraj, e cila është shfaqur pothuajse n do në skenë, për ta kuptuar këtë gjë.

Per arsye se Facebook na i ndalon keto foto, mund ti shikoni tek ky LINK

Situate e re nde tek Kenga Magjike! Sheila e Big Brother del sic e ka bere ma maja (Foto)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *