Eh! fatk qësisht ndoshta keni gabuar. Rasti në fjalë nuk është në Shqipëri.

Një shtyllë e tensionit të lartë ndodeht në mes të rrugës me asfalt në Greqi çka përbën rr zik të madh për ata që udhëtojnë në këtë aks rrugor.

Rruga është një projekt i bashkisë së Ilidës dhe të çon në fabrikën e përpunimit në “Triantafyllia”! Fotoja është bërë virale në Greqi, teksa të shumtë janë ata që e kritikojnë, por edhe që e kanë shndërruar në meme.

Mediat shkruajnë se ky mund të ishte një “kurth vdekje” për shoferët që nuk e dinë mirë rrugën, teksa mbetet të shihet sesi autoritetet do të veprojnë në vijim.

Ndërkohë edhe banorët nuk janë aspak dakord me këtë punë të bërë nga bashkia.

Raste të kësaj natyre kemi hasur dendur në Shqipëri. Fundja fqinjë jemi!

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *