Cekja i Beratit së fundmi ka qenë i ftuar në TV ORA, në emisionin ‘Glamour Zone’, ku ka

ndarë me moderatoren Ester Bylyku, disa histori gazmore të karrierës dhe jetës së tij private.

Por ajo më e rënda për të, ishte kur aktorit iu nda babai nga jeta.

Ester Bylyku: A ka pasur ndonjë rast, që ke dashur të të marrin seriozisht, por nuk të kanë marrë?

Sejfulla Myftari (Cekja): Po, kur më vd.iq babai. Ngaqë kisha bërë shume kamera të fshehta,

shokët nuk më besonin, mendonin se po bëja ndonjë lojë. Më pyetën disa herë nëse ishte e vërtete. Ky ishte kulmi (qesh).

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *