Se blej dot ne Itali! Shqiptari hipen ne avion me 400 mije leke mish, por sa zbret i ndodh hat aja

Një udhëtar nga Shqipëria është ndaluar në aeroportin e Pizës në Itali, pasi autoritetet doganore kanë zbuluar një sasi të madhe mishi që ai e kishte futur në valixhe.

Saktësisht, shqiptari që ishte nisur nga Tirana, kishte marrë me vete plot 40 kilogramë mish.

Për fat të keq, rreth 400 mijë lekë mish i kanë shkuar dëm shqiptarit pasi i është lejuar ta kalojë.

Autoritetet italiane thonë se ushqimet e mishit, nënproduktet, po ashtu edhe ato të qumështit

dhe nënproduktet janë të ndaluara pasi paraqesin rr ezik të lartë për sëmundje të ndryshme infektive.

Në këtë aeroport, përgjatë vitit 2021 janë sekuestruar plot 562,5 kilogramë produkte mishi dhe 413.20 kilogramë produkte qumështi, kryesisht nga vendet e Ballkanit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *