Po kërkoni mendime si ta quani bebin? Ja 100 emrat më të mirë të djemve dhe vajzave për vitin 2022

Nga momenti që mëson gjininë e bebit, një çift fillon të mendojë ndër të tjera më së shumti dhe për emrin me të cilin do të pagëzojë foshnjen që do të vijë në jetë.

Nga shfletimi i librave të foshnjave deri te faqet e forumeve sociale, ka një sërë vendesh të ndryshme ku prindërit kërkojnë të marrin frymëzim për emrin e foshnjës.

Dhe sipas gjetjeve të reja nga BabyCentre, 100 emrat më të mira të djemve dhe vajzave të vitit

2022 janë frymëzuar nga burime të ndryshme si shfaqje televizive, realiteti shoë, apo dhe rikthim i emrave të viteve ’90.

The Sun ka publikuar keto emra dhe nëse jeni në pritje të ëmbël, keni disa alternativa.

100 emrat më të mirë të vajzave të vitit 2022

1. Sophia

2. Lily

3. Olivia

4. Isla

5. Ava

6. Amelia

7. Freya

8. Aria

9. Maya

10. Ivy

11. Emily

12. Isabella

13. Mia

14. Grace

15. Evie

16. Zara

17. Millie

18. Ella

19. Hannah

20. Daisy

21. Rosie

22. Elsie

23. Willow

24. Luna

25. Poppy

26. Zoe

27. Isabelle

28. Sophie

29. Sienna

30. Ada

31. Nur

32. Florence

33. Charlotte

34. Evelyn

35. Emilia

36. Maryam

37. Fatima

38. Harper

39. Phoebe

40. Ayla

41. Mila

42. Maisie

43. Chloe

44. Hallie

45. Eliana

46. Layla

47. Lyla

48. Emma

49. Erin

50. Eva

51. Alice

52. Aurora

53. Aaliyah

54. Ruby

55. Matilda

56. Leah

57. Bella

58. Thea

59. Nora

60. Molly

61. Anna

62. Darcie

63. Lottie

64. Eleanor

65. Robyn

66. Violet

67. Maeve

68. Anaya

69. Maddison

70. Arabella

71. Maria

72. Holly

73. Ellie

74. Penelope

75. Imogen

76. Lucy

77. Talia

78. Rose

79. Mirha

80. Bonnie

81. Eliza

82. Iris

83. Abigail

84. Nova

85. Aisha

86. Nancy

87. Orla

88. Gabriella

89. Gracie

90. Esme

91. Jessica

92. Scarlett

93. Amira

94. Elizabeth

95. Jasmine

96. Olive

97. Lara

98. Lola

99. Mabel

100. Harriet

100 emrat më të mirë të djemve të vitit 2022

1. Muhammad

2. Noah

3. Theo

4. Leo

5. Oliver

6. Jack

7. George

8. Luca

9. Ethan

10. Freddie

11. Arthur

12. Ryan

13. Harry

14. Oscar

15. Henry

16. Charlie

17. Archie

18. Teddy

19. Thomas

20. Adam

21. Aiden

22. Alfie

23. Louie

24. Finley

25. Liam

26. Jacob

27. Lucas

28. Daniel

29. Caleb

30. Joshua

31. Jaxon

32. Max

33. Isaac

34. Elijah

35. Zayn

36. Theodore

37. Reuben

38. Arlo

39. Jayden

40. James

41. William

42. Jude

43. Tommy

44. Mason

45. Ali

46. Albie

47. Ezra

48. Alexander

49. Nathan

50. Dylan

51. Yusuf

52. Kai

53. Rory

54. Logan

55. Toby

56. Roman

57. Samuel

58. Michael

59. Elliot

60. Myles

61. Ayaan

62. Sebastian

63. Finn

64. Kian

65. Harrison

66. Alex

67. Jesse

68. Jason

69. David

70. Grayson

71. Levi

72. Benjamin

73. Hunter

74. Hudson

75. Gabriel

76. Ollie

77. Rowan

78. Zachary

79. Asher

80. Ibrahim

81. Riley

82. Brodie

83. Eli

84. Oakley

85. Abdul

86. Luke

87. Matthew

88. Joseph

89. Milo

90. Hugo

91. Reggie

92. Edward

93. Ronnie

94. Aaron

95. Jasper

96. Omar

97. Zion

98. Bobby

99. Abdullah

100. Syed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *