U vr a nga ish-burri i te dashures, perlot daja i të riut shqiptar: Gabimi i nipit tim ishte se e donte, por

Familja Mërkuri në fshatin Grykë në Fier ka hapur dyert e m rtit. Familjarët dhe banorët e zonës janë tr nditur nga kr mi i r ndë i ndodhur në Itali ku ish – bashkeshorti i Mynevere Karabollaj( Myrtaj) ka g ditur për vd kje atë dhe bashkëjetuesin e saj 23- vjecar Flonino Merkuri.

Pas ngjarjes së rëndë gjetur i vd kur në një magazinë edhe autori shqiptar. Dajua i 23- vjeçarit Tajar Osmani mes dh mbjes thotë se ngjarjen e mësuan gjatë natës dhe tregon se vr sja e 23-

vjecarit ishte e pab së dhe se më parë ndërmjet nipit te tij dhe ish – bashkëshortit të 37- vjeçares nuk ka patur asnjë konfl kt madje ka theksuar se lidhja e Myneveres dhe Florinos ishte e pranuar nga familjaret e te dyja paleve.

“Ngjarjen e morëm vesh natën. Mori mbesa në telefon. Ai që bëri kr min i mori përsipër vr u dhe veten. Portalet shkruajnë duke ngrënë fara luledielli pa mësuar si është e vërteta. G bimi i djalit ishte që dashuroi.

Që të dashurosh nuk është gabim. Gabim tjetër s’ka bërë djali. Gruaja ishte e divorcuar këtu e 10 vite më parë. E kishte br ktisur vetë ish-bashkëshorti. Personi që bëri vr sjen ishte ish-burri i saj.

Djali kishte tre vjet me të. Ka ardhur këtu në shtëpi gruaja. Ka vajtur nipi dhe tek vëllezërit e saj në Vlorë. Tani presim të na vij trupi. Nuk ishte kr m i paralajmëruar pasi nuk ka pasur as gërvishtjen më të vogël me ish-burrin.

Hera e parë vajti bëri kr min. Po të kishte patur konfl kt më parë do kishim marrë djalin. Djali ka një vit e ca në Itali, por me vajzën kanë tre vite që njihen. Ishte marrëdhënie me njohje familjare, jo problematike.”, tha daja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *