Na e ka mbajtur te fshehte, ja kush eshte motra superyll e Valbona Selimllarit

Valbona Selimllari mbetet një nga vajzat më të bukura që ka Shqipëria, por edhe ndër personazhet

VIP më të komentuar në media. Valbona i pëlqen shumë udhëtimet e sidomos të vizitojë bukuritë e vendit tonë dhe së fundmi ka udhëtuar në majën e Jezercës.

Nga atje Valbona ka postuar foto të motrës së saj Lindës e cila duket shumë elegante dhe simpatike.

Dy motrat kanë një ngjashmëri shumë të madhe siç shihet edhe nga fotot e postuara.

Si dy pika uji: Valbona Selimllari prezanton motrën super yll

“Me motrën që me zor vendosi të ngjitej në Jezercë, por me më shumë zor donte të zbriste”, shkruan Valbona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *