Mori 250 mijë euro nga aksi denti, shqiptari mbetet pa kokerr leku pas disa vitesh: Mi hëngri lekët gruaja dhe

Të ftuar në “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare kanë qenë dy vëllezër, Hyseni dhe Lefteri. Hyseni nga Berati tregon se dikur kanë blerë një shtëpi në Kuçovë dhe i zbriti prindërit nga Tomori në qytet.

Tani vëllai i tij Lefteri do të shesë shtëpinë sepse në 2005 ka pësuar një aks dent në Greqi dhe duhet të paguajë b rxhet në spital. Hyseni nuk dëshiron të shesë shtëpinë sepse thotë që prindërit e tij do ngelen jashtë. Përgjegjës për periudhën kur Lefteri ka bërë aks dent ka dalë baxhanaku dhe Hyseni i cili jetonte po ashtu në Greqi, është prekur që zgjodhi baxhanakun në vend të vëllait.

Baxhanaku i mori lekët dhe nuk pagoi borxhet që Lefteri kishte në spital, madje Lefteri tregon se e br ktisi dhe gruaja duke i marrë 30 milion lekë. Tani nuk ka mundësi t’i paguajë këto b rxhe sepse merr vetëm 100 mijë lekë kemp. Nga ky aks dent Lefteri ka marrë 200 mijë euro dëmshpërblim por nuk ka asnjë para sepse ia ka marrë baxhanaku.

Eni Çobani: Ku është e gjithë kjo pasuri?

Lefteri: Ma ka marrë baxhanaku. Kam blerë dy shtëpi dhe 7 dynym tokë në ankand në 2014.

Eni Çobani: Me 200 mijë euro të blesh dy shtëpi në Kuçovë, nuk ma merr mendja që mbarohen paratë.

Lefteri: Po mi hëngri gruaja moj mi hëngri gruaja, ku di unë çfarë ka bërë ajo, më ka m shtruar. Brenda muajit bënë shtëpitë e vëllezërve.

Hyseni: Ka marrë 200 mijë euro, pagoi avokatin dhe baxhanakun atje, kur bëhet gjyqi në Greqi ka marrë 200 mijë euro ai dhe 150 mijë euro prindërit e mi. Ato 200 mijë nuk po t’i kërkoj, unë po kërkoj lekët e prindërve.

Lefteri: Pse më prure ti mua këtu, unë kam h llet e mia andej.

Hyseni: Çfarë halle ke ti more, ik mb tu ku të duash. Unë s’po të kërkoj lekët që hëngre me gruan, unë po kërkoj 150 milion të prindërve. I bleve një palë shtëpi atje dhe tashi do i shesësh prapë ti, po s’të le unë.

Lefteri: Do iki në Greqi të paguaj spitalin, të lidh Kemp andej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *