Zakoni i mëngjesit që do të rregulloje jetën, sapo të ngrihesh bëj një gjë dhe do të kesh më shumë para

Magneti më i rëndësishëm për paratë janë në fakt mendimet tona. Për të tërhequr para dhe për të rritur të ardhurat financiare, para së gjithash është e nevojshme të keni një qëndrim pozitiv ndaj parave, pa besime negative dhe pesimiste.

Këtu janë dy rituale të mëngjesit që ju ndihmojnë të tërheqni para:

Pohimet e mëngjesit kanë fuqinë të motivojnë, të na shtyjnë të arrijmë atë që duam dhe të krijojnë dridhje pozitive në jetë.

Përsëritini ato shpesh në mëngjes për të aktivizuar energjinë e bollëkut në jetën tuaj dhe për të inkurajuar veten për të tërhequr paratë që dëshironi. Thuajini ato çdo ditë kur ngriheni ose para pasqyrës ndërsa përgatiteni për punë.

Ju mund të dilni me pohimet tuaja, gjëja më e rëndësishme është që të keni qëllimin tuaj në to, por në kohën e tashme. Kur i thoni ato, përpiquni të jetoni atë që thoni.

Këtu janë disa shembuj të afirmimeve financiare më të thjeshta dhe më të mira:

“Unë e bëj mirë punën time”. “Unë ndryshoj jetën time dhe tërheq para”. “Unë tërheq suksesin si një magnet”.

Meditimi i mëngjesit, përdoret për të rikthyer energjinë dhe për të krijuar motivim. Ju mund të vendosni në mendjen tuaj çdo mendim, çdo imazh, të arrini çdo humor.

Menjëherë pas zgjimit, lani fytyrën dhe gëzohuni. Pastaj uluni për një minutë. Mbyllni sytë dhe mendoni se si e arrini qëllimin tuaj. Për shembull, nëse ju duhet të kaloni me sukses një intervistë pune, vizualizoni procesin dhe paraqituni në dritën më të mirë.

Nëse keni shumë probleme për të zgjidhur sot, imagjinoni se si i bëni gjërat dhe si keni sukses. Gjëja më e rëndësishme në procesin e meditimit është përqendrimi në detyrën në fjalë, duke hyrë në një gjendje rrjedhëse. Meditimi shkon mirë me pohimet. Gjatë meditimit, mund t’i përsërisni vetes: “Unë tërheq para dhe sukses”, dhe më pas vizualizoni këtë proces. Në këtë mënyrë, ju e vendosni mendjen te suksesi financiar. /G.D albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *