Nuk e ndalon as krevati i spitalit , Gjergj Luca reagon ndaj Spartak Ngjelës: Ka ndodhur dicka qe…(Video)

Megjithëse i është nënshtruar një op racioni në gju, sipërmarrësi Gjergj Luca replikon me

avokatin Ngjela pas një interviste që ky i fundit ka dhënë si kundërpërgjigje për pr testën e opozitës në datën 6 dhjetor.

Ditë që rastis me ardhjen në Tiranë të liderve evropianë në konferencën e përbashkët Shqipëri-Maqedoni e Veriut-BE.

Për më tepër ndiqni videon e mëposhtme:

Nuk e ndalon as krevati i spitalit , Gjergj Luca reagon ndaj Spartak Ngjelës: Ka ndodhur dicka qe…(Video)

Eh ku je Luc, o Luc Gjigandi. Mbetesh shqiptar i kulluar, i pa indoktrinuar, dhe pa LAKRA DHE UJRA në kokë, si ky “truri gjë e madhe “ më sipër, njesoj si me shkruajtë ndonjë bujtës në rastorantet e tua, dhe që njihet me ju, por ka kujtuar se e ngtena është pa pare, dhe kjo i ka krijuar mllefe ndaj teje. Njerëz pa karakter. Të shkuara Luc. Shpejt në këmbë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *