E kujtoni Shukriun qe me brekë të shqy era nga cmoi vajzen per nje vend pune, sot i ka ndodhur dicka e ke qe

Gjykata e Lartë ka rrëzuar kërkesën për pafajësi të Shukri Xhelilit, ish-kryebashkiakut të

Dibrës, i cili në vitin 2017 u d nua me 1 vit e 8 muaj burg nga ish Gjykata e Apelit për Kr me të R nda për akuzën e marr dhënies në shp rdorim të detyrës.

Gjyqtarët e lartë rrëzuan gjithashtu edhe kërkesën e Prokurorisë për ta d nuar atë për korr psion, duke lënë vendimin e Apelit në fuqi.

Shukri Xhelili, u përfshi në një sk ndal në 2016, ku i kishte kërkuar marrëdh nie në favor të një vendi punë.

Kr met e Rënda e hetuan dhe kërkuan d nimin e tij për korr psion më formën e kërkimit të

favoreve , por Apeli ndryshoi ak zën duke zbutur pozitat e Xhelilit. Vendim që u la në fuqi nga Gjykata e Lartë 5 vite pas dhënies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *