Ndau burrin pas shumë vitesh, Ema Andrea në lot tregon cfarë i bënë njerezit

Aktorja Ema Andrea gjatë një intërviste televizive ka folur për periudhën e vështirë që ka kaluar kur u divorcua. Aktorja tha se marr dhënia e saj nuk përfundoi për arsye dh ne apo tradhtie, pavarësisht asaj që është përfolur. Sipas saj, më e dh mbshme se vetë divorci ishte reagimi i shoqërisë.

“99% e publikut pret të them divorci, por po divorci ka qenë i dh mbshëm, por më i dh mbshëm se divorci ka qenë reagimi i shoqërisë. Ka qenë një reagim shumë dra atik që më ka shënjuar fort. Më ka shënjuar, më ka frustruar, më është dashur punë e madhe për të dashur shoqërinë, apo për ta kuptuar.

Më është dashur mua të jem empatike ndaj të gjithë atyre që më s lmuan. Kjo ka qenë më e rëndë se sa vetë divorci, që është i rëndë, se njeriu lyen shtëpinë, bën gjëra normale që i ndryshon rutinën dhe mërzitesh, e jo më të shkëpusësh një marr dhënie, e cila nuk është më një marrëdhënie personale, por janë të përfshirë edhe njerëz të tjerë“, u shpreh ajo.

Ema tregoi se gjërat për të ndryshuan aq shumë saqë këtë e vinte re dhe te përshëndetjet e njerëzve.

“Ndryshoi dhe përshëndetja, e di?! Ky nuk është frustrim, është observim në një hapësirë shumë të madhe të njohurish. Nuk isha më aktorja e talentuar, nuk isha më artistja e lexuar, isha vetëm një grua fajtore që nuk po kërkonte falje. Nuk po rrinte në qoshe të kërkonte ndihmë”, tha Ema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *