Mos na vër gjo bë, do pendohesh! Dy dibranet nuk e harrojne, zhde pin ne dru shefin e policise

Zbardhen detaje të reja nga ngjarja e ndodhur mbrëmjen e djeshme në Dibër ku u dh nua me gr shte Robert Aga. Dy autorët e s lmit janë Bekim Agolli dhe Robin Murrja.

Ish-shefi i komisariatit të policisë së Dibrës d shohet se është g ditur dhe dh nuar në shenjë

h kmarrje nga dy personat për shkak se më parë i kishte ndalur dhe gj bitur në kohën që ishte ish-shef i qarkullimit rrugor.

Por si u s lmua?

Inatin e vjetër dy dibranët nuk e kishin harruar dhe e shfrynë mbrëmjen e djeshme para Gjykatës së Shkallës së Parë në Dibër, ku u zunë pritë Agës.

Ish kreu i njësisë Administrative Hasan Hoti tregoi se Robert Aga është su muar fizikisht teksa

ka qenë duke pritur nisjen e seancës para gjykatës së Shkallës së Parë në Dibër për dosjen “184”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *