Dy miq më pyetën si ka mundësi që ti je bere milioner dhe ne jo… Luca tregon “formulën e suksesit”: Kam pasur një shok ne fëmijëri që…(Video)

Biznesmeni i njohur Gjergj Luca i njohur ndryshe si “oligarku i peshkut”, ka treguar me ane te nje video celesin e tij te suksesit.

Sipas Luces, halli e ka bere ate qe te eci perpara. Sa me shume ha lle dhe pr bleme te kete njeriu, aq me perpara ecen thote ai ne video.

H lli per energjine e paperballueshme e ka bere ate qe te marre sa me shpejt masa dhe t’i pershtatet tregut duke ndertuar panele diellore.

Dy miq më pyetën si ka mundësi që ti je bere milioner dhe ne jo… Luca tregon “formulën e suksesit”: Kam pasur një shok ne fëmijëri që…(Video)

Ha llet dhe problemet na çojnë përpara miq. Kurrë mos ju shmangni për të gjetur rrugën më të lehtë.

Eshtë fat për komunitetet ku operon “Rozafa” , por dhe për mbarë vëndin që ka biznesmenë si ju , Gjergj Luca !
Respekte , o njeri i punës , por edhe i fjalës ! komenton njeri ne videon e tij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *