E fundit! Mimoza Ahmeti u dë nua nga gjykata, reagon urgj ent ne mbrojtje Edi Rama: Prokuroria ka

Poetja Mimoza Ahmeti është d nuar nga gjy kata me 40 orë punë në shërbim të komunitetit. Ajo u ak zua nga prokuroria 1 vit më parë për ndërtim pa leje. Pasi tërmeti i d mtoi shtëpinë e ndërtuar në Petrelë, në periferi të Tiranës, poetja ak zohet se ka kryer ndë rtime pa leje.

Ajo ishte pjesë e rreth 30 shtetasve të tjerë që u d nuan këtë vit pse kishin ndërhyrë për të riparuar banesat e tyre pas d mtimeve nga tërmeti i 26 nëntorit 2019.

Pas vendimit të gjykatës ka reaguar kryeministri Rama që ka gjetur rastin të s lmojë prokurorinë.

“Pas një këngëtari ja edhe një poete, që d nohet me zell nga pikërisht Prokuroria e Tiranës, ku dosjet e den ncimeve nga organet shtetërore për ndërtime

të pali gjshme për qëllim fitimi apo për ev zion fiskal me miliona USD dhe për p strim të miliona USD, flenë të patrazuara!” – shkroi Rama në rrjetet sociale.

Në shtator qeveria mori vendim që ata që kanë ndërtuar kate pa leje do të duhet t’i paguajnë ato me çmimin e tregut. Deri tani asnjëri prej tyre nuk është pad tur apo d nuar për ndërtim pa leje. ©LAPSI.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *