E tri shte! Aktori i madh shqiptar me sem undje te rende! I biri kerkon 12 mije euro per nje shprese

Aktori Anastas Nika është në gjendje të r ndë shëndetësore dhe ka nevojë për kurim të menjëhershëm.

Lajmi është bërë me dije nga vetë djali i aktorit, i cili ka hapur dhe një llogari në “Gofundme”, pasi kurimi i të atit kushton 12.000 euro.

“Fillon të ketë vështirësi në ecje, të folur dhe më vonë të marrë frymë. Kemi kaluar më shumë se 5 muaj në Spitalin Kombëtar të N urologjisë në Athinë dhe Tiranë, duke u përpjekur të kuptojmë diagnozën e duhur.

Diagnoza e hershme u besua të ishte ALS (sëm ndje nervore e p shërueshme).

Por Zoti është i mirë dhe sot u konfirmua se ai është diagnostikuar me Neuropatinë Motorike Multifokale (MMN).

Ky është një lajm shumë i mirë sepse kjo diagnozë ka një trajtim. Por trajtimi është i shtrenjtë. Vetëm terapia e parë kushton 12000$. E dyta dhe e treta do të v ren pas të parës.

Kështu që në këtë situatë po kërkoj ndihmën tuaj Doug nëse mund të mblidhni një donacion për të mbuluar shpenzimet e terapisë së parë; sepse babai im nuk është në gjendje të mirë dhe çdo ditë po përkeqësohet.

Tani për tani ai nuk është në gjendje të ecë dhe të qëndrojë vetëm, kështu që ai ka nevojë gjithmonë për një person afër. Gjithashtu, ju lutem mbajeni atë në lutjet tuaja”, bën me dije ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *