Ajo di ta përdorë mirë ‘mikro fonin’! Ermal Mamaqi fy en rende gazetaren e njohur tek Luana Vjollca

Ermal Mamaqi ishte i ftuari i autores dhe moderatores Luana Vjollca mbrëmjen e sotme në “Zemër Luana”.

Ermali së fundmi i ka prezantuar publikut librin e tij të parë, jo pa arsye dhe një lojë me situata i është dedikuar Ermalit si shkrimtar.

Sfida ishte me situata të ndryshme, një nga këto situate ishte “Një gazetare që nuk e duron dot” dhe përgjigjia e tij ishte e shoqëruar me një “thumb”:

“Rëndësi ka që mban mirë mik rofonin’, u shpreh Mamaqi duke shtuar se e ka një person në mendje për “Zemër Luana”.

Kujtojmë gjithashtu që pas publikimit të librit të tij, Ermali pati dhe një përpl sje me gazetaren Iva Tiço

dhe në media ngado qarkulloi sh rri i tyre virtual, dhe si duket ky “thumb” mund të këtë qenë për gazetaren e njohur./tvklan.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *