Këtë vit, gazetari investigativ Artan Hoxha e ka festuar ditëlindjen në Kolumbi, ku ndodhej për një udhëtim.

Mbrëmjen e sotme Hoxha ka zbuluar disa nga surprizat që i bënë “të fortët” me origjinë shqiptare që jetojnë në Kolumbi.

Ai tregoi në emisionin “Më lër të flas” se i kishin ofruar një çaj, një pjatë dhe një tortë, të gjitha me k kainë.

“Për t’më s prizuar më ofruan si fillim një çaj me gjethe koka, ishte jeshil. Pastaj më sollën gjethe

koka të bluar në pjatë dhe në fund më sollën tortën e ditëlindjes që e kishin bërë me gjethen e përpunuar të k kainës”, u shpreh ai.

Gazetari rrëfeu se përveç çajit, shqiptarët në Kolumbi i kishin ofruar edhe alk l me përmbajtje k kaine.

“Efekti që të jepte ishte kërshëllindjellës”, deklaroi Hoxha.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *