E fundit! Ky është Xhelili që pla gosi kryebashkiakun në Divjakë, u ha kmor se e larguan nga puna bashkë me gruan

Personi që shihni në foto është Orgest Xhelili, i cili q lloi me kryebashkiakun e Divjakës, Fredi Kokoneshin dhe shoferin e tij.

Të dy të pl gosurit ndodhen jashtë rr zikut për jetën. Xhelili e ka bërë këtë pl gosje, pasi ai u pushua nga puna si ekspert IT në bashkinë e Divjakës. Ngjarja e r ndë ndodhi pranë një poliklinike.

Ky vendim u pasu me largimin nga puna të bashkëshortes së Xhelilit, Besa Xhelili, e cila ishte drejtoreshë e Poliklinikës së Divjakës.

Tashmë Xhelili ndodhet pas hekurave. Ai q lloi me th kë Kokoneshin dhe shoferin e tij, Gazmend Bullari që ndërhyri për t’i ndarë.

Kjo nuk është hera e parë, që Kokoneshi s lmohet. Kujtojmë se në 13 korrik 2022 në qendër të qytetit Fredi Kokoneshi u dh nua nga 32-vjeçari Dritan Sterkaj.

Kallëzimi asokohe u bë nga vetë kryebashkiaku, i cili deklaroi në polici se ishte sh rë, of nduar dhe g ditur me sh plakë për shkak të detyrës që ushtron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *