U fut për të gjetur ‘dashurinë’ por ishte e lidhur prej vitesh, konkurentes se Perputhen i dalin te pal arat (FOTO)

“Përputhen” është reality show, mjaft i ndjekur nga shikuesit. Programi që supozohet se ka

rregulla strikte, ndër vite ka treguar se rregulli kryesor është “th yerja e rregullave”.

Të gjithë e mbajnë mend sk ndalin që shp rtheu në sezonin e dytë mes çiftit që publiku pëlqente

më shumë “Andi dhe Tea”. Supzohej se ata të dy ishin në program për t’u njohur, por prapa syve të publikut personazhet kishin lidhje të tjera.

Ky nuk është rasti i vetëm, pasi së fundmi edhe një konkurente tjetër ka nxjerrë veten zbuluar, duke treguar se në fakt prej 10 vitesh është në një loidhje të konsoliduar.

Bëhet fjalë për ish-konkurenten Antonia Gjoka, e cila ka qënë pjesë e sezonit të shkuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *