Mori 10 mijë eurot e punës në ullinj! Si e vr anë dhe gr0 posën shokët shqiptarin ne Greqi kur i panë lekët

31-vjeçari shqiptar që u gjet i gr posur në Kalamata të Greqisë, d shohet se kishte me vete 10 mijë euro

mbrëmjen ku tre persona i morën j tën në mënyrë tr gjike. Kujtojmë se v ktima kishte shkuar në Kalamat për punë sezonale, për të vjelë ullinj.

Sipas medieve lokale vi tima ka darkuar me autorët mbrëmjen e së dielës në një lokal në Kyparissia, ndërsa thuhet se me vete kishte 10 mijë euro. Kjo është pista kryesore që policia greke po heton, pasi ka d shime se autorët e vr në dhe e gr posën për t’i vj dhur paratë.

Sipas ekspertizës autorët e kanë go itur shqiptarin me sende të forta në kokë. Më pas e v rrosën për të fshehur kr min.

Deri më tani në pr nga kanë rënë dy 30-vjeçarë, një shqiptar dhe një greke, ndërsa është shp llur në kërkim autori i tretë.

Dy të arr stuarve iu gjetën gjithsej 5300 euro, të cilat d shohet se vijnë nga gr bitja e v ktimës.

Ndaj dy të arr stuarve është ngritur një hetim për vr sje dhe gr bitje. Të arr stuarit me dosjen e ngritur në ngarkim të tyre u dërguan në prokurori, ndërsa hetimet e policisë vijojnë nga Drejtoria e Sigurimit të Kalamatës./abcnews.al./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *