Periudha me e zeze e jetes! Ermal Mamaqi zbulon sekr etin: Si Vera Grabocka më ndryshoi jetën

Mbrëmjen e sotme po mbahet promovimi i librit të parë të Ermal Mamaqit “Në garë me veten”, një

libër motivues që nxit lexuesin të bëhet versioni më i mirë i vetes. Gjatë fjalimit të tij

sonte, Ermali tregoi dhe një histori sesi Vera Grabocka ka qenë ajo që e ka nxitur t’i futej prezantimit duke parë potencialin e tij.

“Një ditë Vera më thotë Ermal dua të prezantosh Dancing with the stars me Amardën. Dikur ka qenë një tm rr i madh për mua që të dilja në skenë. Verës i thashë nuk e bëj dot, do e bësh patjetër

tha. Më futi në një cep dhe tha Ermal unë mendoj që ti mund të bëhesh një nga prezantuesit më të mirë shqiptar. Ke improvizimin, ke humorin, plus je shumë i bukur (qesh). Më frymëzoi ai moment,

shkova në shtëpi i thashë Amardës mund të bëhem një nga prezantuesit më të mirë. Vendosa ta prezantoj dhe nga ai moment jeta ime ndryshoi. Fillova të besoj më shumë te vetja, bëra

emisionin tim të parë etj. Në një festë të TV klan falenderova Verën dhe ajo tha: Me të vërtetë t’i kam thënë këto?!”, tregoi Ermali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *