Shqiptari Ylli Merja prej 5 ditësh në Greqi është gjetur i paj ete ne pyll.

Bëhet fjalë për Ylli Merën, i cili humbi gj rmët mesditën e 1 nëntorit në zonën e Arethousa, Selanik.

I ndjeri u gjet i vd kur në një pyll pranë Selanikut, ndërsa vd kja i ishte shkaktuar nga një pl gë në këmbë.

Ndërkohë ka përfunduar ekspertiza mjeko-ligjore të kryer në tr pin e 51-vjeçarit shqiptar, i cili u gjet i paje të në malet Kerdylia në Selanik.

Trupi i Ylli Merës është gjetur në pyllin e paarritshëm në një gjendje k lbjeje të avancuar dhe është gj mtuar nga kafshët e egra.

Aut psia në Shërbimin Mjekësor Ligjor të Selanikut, nga mjekja me përvojë Eleni Zagelidou, tregon se shqiptari ka pasur shumë l ndime pas vd kjes dhe i mungonin shumë pjesë të trupit.

51-vjeçari nga Dibra kishte një grisje në pantallonat e tij, e cila i ngjante një gr sjeje që mund të ishte bërë nga një mjet elektrik një sh rrë elektrike.

Ajo që pritet tani janë rezultatet e analizave tok ikologjike dhe histologjike, teksa familjarët e të ndjerit ak zojnë për vd kjen e Yllit pronarin e tij.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *