Nëse bëhem milioner padashje do i marr leket dhe…! Sonila Meco ben deklaraten e papritur

“Nëse do ju hidhnin para gabimisht në llogari nga banka do t’i kthenit apo do t’i mbanit.

Kësaj pyetjeje i është përgjigjur edhe moderatorja Sonila Meço, në “Aldo Morning Shoë” në “Tv Klan”.

“Kush është kjo bankë njëherë”, moderatorja pyet me humor drejtuesin e emisionit.

Më pas ajo nuk i ndal ngacmimet duke thënë se pyetja e moderatorit në këtë kohë krize është një provokim “i ndyrë”

Sonila Meço: Ka ndodhur në shumë raste që bankat që kanë bërë një hedhje të tillë, ata që kanë raportuar, jo për vlera kaq të mëdha, për vlera më të vogla, i kanë kompensuar madje me dyfishin. Faleminderit që na njoftuat dhe ky është një kompensim që e merr banka.

Aldo: Kjo është reale apo është në ëndrra?

Sonila Meço: Jo, jo është reale, por jo me shuma të tilla. 350 mijë euro e kisha raportuar tani për të marrë 1 milionë e…

Aldo: Kaq e raportoj dhe unë ka marrë Sonila për shembull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *