La mandatin! Grida Duma e perlotur: Nuk do ia fal kurrë atë që i keni bërë djalit tim

Deputetja Grida Duma ka dorëzuar mandatin e deputetes ditën e sotme. Në një konferencë të jashtëzakonshme

për mediat ajo tha se një nga gjërat që nuk do i falë kurrë politikë është g ditja nën br ez që i ka dhënë.

Duma tha se këto g ditje kanë g ditur djalin e saj.

“Nuk i jam larguar përgjegjësi edhe kur më kanë g ditur personalisht, mj risht sepse nuk gjetën dot një aferë korr psioni, një nderje duarsh.

Jam s lmuar na hiena që të më brejnë personalit. Sot do t’ju them që ka një gjë që nuk do ja f al kurrë politikës llumi që ndoshta do jetë p ngu, g ditja që më bënin mua në brez, g diste pandërprerë tim bir,

nuk e kam falur kurrë dhe as nuk do t’ja harroj politikës së llu mit dhe shpresoj të ketë qenë një mësim për të.

Herë pas herë dalin me fytyrën e ngrirë sikur po shpikin rrotën. Do t’i shfaqen edhe atij fytyra të atyre të korr ptuarve të nginjur.”, tha Duma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *