Aktori i njohur shqiptar, Koço Devole mbylli sytë përgjithmonë në moshën 75- vjeçare, si sot dy vite më parë. Devole v ante nga leucemia, por C vid-19 u bë shkak që artisti te mos i mb jetonte sëm ndjes së rëndë.

Për artistin e shquar të kinematografisë shqiptare, reagimet ishin të shumta nga figura e personalitete publike, të cilët e njohën apo kishin fatin të punonin me të.

Sot, 2 vite më vonë Agron Llakaj nuk huarroi pa e përkujtuar me një dedikim spcial.

“I Madhi dhe i paharruari Koco Devole.
Aristokrati humorit shqiptar.

Jeta eshte e tille, te rremben ne te tashmen me te gjitha h llet e saj, punen, shendetin, sfiden, kenaqesi e pakenaqesi, trishtim dhe zhgenjim…,por kjo nuk na ben te te harrojme Ty o i paarritshmi Koco Devole…, ngreme syte lart ne qiell dhe aty si yll je Ti.

Ne kete 2 vjetor te ndarjes tende nga ne, po te kujtoj me kete fotografi…,sepse ti ishe vertet aktor “papjoni”. I paharruar i shtrenjti Koco!”, shkruan Agron Llakaj krah postimit.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *